NORDIC STYLING WORKSHOP 25 & 26 OKTOBER OM 13:30 uur

Nordic event met styling workshop & je kunt een kledingset van Freequent of MSCH winnen

We love Scandinavische merken! Labels uit het hoge noorden staan bekend om de minimalistische stijl en het casual gevoel. Eenvoudige mode met opvallende details en gemaakt van mooie stoffen en kwaliteit. Toch is de Scandinavische stijl een stijl op zich die je even door moet krijgen. Maar wanneer je de stijl doorhebt, wil je niets anders meer.

Wat zo fijn is dat door het combineren van jurken en truien of vesten je sommige kledingstukken het hele jaar door kunt dragen in plaats van alleen in de zomer of winter. Door de prachtige kwaliteit blijft je kleding ook mooi en kun je het meerdere seizoenen dragen.

Wij hebben dit seizoen onze collectie uitgebreid en de Scandinavische merken die wij op dit moment in huis hebben zijn: Vila, MSCH Copenhagen, Modström, Mosmosh en Freequent.

Omdat deze stijl helemaal bij ons past en wij jullie hier graag in mee willen nemen, organiseren wij op vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober het Nordic event. Deze dagen staan onze Scandinavische merken centraal en laten we je in een stylingworkshop zien hoe je dit goed kunt combineren. Ook kun je van veel merken een leuke set naar keuze winnen! Naast ons event zijn er op 26 oktober ook voor de kinderen leuke Halloween activiteiten in het dorp. Voor de dames met kinderen hebben we ervoor gezorgd dat je dit leuk kunt combineren:- 13.30-14.00 uur stylingworkshop scandinavische trends. – vanaf 15.30 uur Trick or Treat voor de kinderen bij diverse winkels in het dorp.- 16.45 uur (na de trick or treat) maken wij de winnaars van de kledingsets bekend en kun je jouw prijs komen ophalen. Ook hebben we een lekker drankje voor je klaarstaan. – De hele dag door kunnen de kinderen een mooie Halloween kleurplaat maken terwijl jij shopt.

We doen een winactie in de winkel en via onze Instagram account https://www.instagram.com/labelbylabel/
Volg jij ons al? Hier krijg je ook regelmatig een update van collectie die we vers binnen hebben.

STYLING WORKSHOP
De stylingworkshops zijn op 25 okt en 26 okt om 13.30 uur en duurt ongeveer 30 minuten. 

Deelname is gratis, meld je wel even aan via de e-mail, telefoon, in de winkel of een privébericht op Facebook of Instagram.


We hopen je ook gezellig in de winkel te zien!

Groetjes Dominique, Mireille, Caroline, Amber en Peter